Lions Club International

Where There's a Need, There's a Lion

Meer dan 100 jaar ‘We Serve’
Meer dan 1.400.000 Lions over de hele wereld
Meer dan 48.000 Lions Clubs
Meer dan 200 landen en regio’s

On a Mission to Serve

Lions dienen. Zo eenvoudig is het, en dat is het al sinds onze oprichting in 1917. Onze clubs zijn plaatsen waar individuen samenkomen om hun waardevolle tijd en inspanning te geven om hun gemeenschap en de wereld te verbeteren.

Kindness in Action

Wanneer zorgzame mensen samenkomen, hun mouwen opstropen en actie ondernemen om hun gemeenschap beter te maken, is dat iets moois en een ongelooflijk gevoel voor alle betrokkenen. Dat zijn Lions. Lion zijn is het goede voorbeeld geven, relaties opbouwen en de wereld verbeteren door vriendelijkheid. Het zijn 1,4 miljoen zorgzame mannen en vrouwen die samen dienen om een blijvende impact te hebben en meer levens te veranderen.

Als je Lion wordt, maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers die samenwerken om een verschil te maken.

Find your Lions Club

Elke Lions club is uniek en dient op zijn eigen manier. Bezoek onze clubzoeker om de clubs bij jou in de buurt te bekijken en te zien welke het beste bij jouw interesses past. Als je er een vindt die je bevalt, neem dan direct contact op met de club voor meer informatie.